Iedere montageklus start met inspiratie 

Soms weet je precies wat je wilt. Soms heb je wel een idee maar weet je niet of het kan. Soms kom je er gewoon niet uit. Je huis mooier, beter of slimmer maken is niet voor iedereen een makkelijke klus. Wel voor Pieter van Beem Montagewerken...

Laat je inspireren door een aantal van onze projecten!

Renoveren in 
De 9 Straatjes 

Dit herenpand in De 9 Straatjes van Amsterdam moest worden gemoderniseerd, zonder de historische sfeerelementen te verbergen. Een volledige upgrade voor de slaapkamer, het plaatsen van Franse ensuite deuren en het in ere herstellen van de 18e eeuwse houten vloer. Het spel van vernieuwing én behoud mondde uit in een compleet vernieuwde etage, dat direct kon worden verhuurd.

Leven in een badkamer

Een badkamer om in te leven. Dát was de opdracht. Binnen een jaren ’70 woning ontwikkelden wij een volledige gemoderniseerde badkamer met comfort en ruimte. 

Naast het vergroten van de vierkante meters (van 12 naar 16m2) pasten wij het water- en stroomplan aan naar de nieuwe indeling. Een 1,5 breed dakraam zorgde voor extra lichtinval. De nis bij het bad was een wens van de kinderen. Alle klantwensen volledig en vakkundig uitgevoerd.